Infrashape Horizontal fekvő kerékpár

Ez egy több innovatív technológiát tartalmazó fekvőkerékpár, (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők).
Erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, ajánlott mozgásforma, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Tekerés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, könnyen csatlakoztathatod Android vagy Iphone készülékedet, vagy akár tekerhetsz Los Angeles utcáin is, a beprogramozott multivison képernyő segítségével.

A tekerés alatt az arcodat nem éri infravörös fény, ugyanakkor mivel a tested egy összefüggő rendszer, ahogy beindulnak az infra hatására az anyagcsere folyamatok, az egész tested izzadni fog.

Hihetetlen eredményeket lehet elérni, a fogyásban illetve zsírégetésben. A vákum terápia, és az infrafény fokozza a bicikli hatékonyságát, és növeli az elégetett kalóriák számát.

A kollagén lámpa segíti a bőr feszesítését és fiatalon tartását.

Hatásmechanizmusa:
Az InfraShape Horizontál edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen fokú méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg.

Az infrafény segíti  nyirokeringést, és fokozza a zsírégetést.

Optimális összeköttetést nyújt a fizikai edzések és infravörös sugarak között, amely segít a zsírszövetek megtörésében (ebből történik az energia felhasználás az edzések során), segít a méregtelenítésben és hozzájárul az egészséges életvitelhez.

Testünk folyamatosan ki van téve mérgező anyagoknak amelyek a levegőben, a vízben, illetve az élelmiszerekben találhatóak. Az Infrashape Horizontál segít ezeket semlegesíteni, így jobb lesz általános közérzetünk.